Bestuur

Het 29e bestuur der M.S.B.C. HEEP:

Zhengqiu Chen, Voorzitter

Ik ben Zhengqiu Chen, voorzitter van M.S.B.C. HEEP 2019-2020. Mensen noemen me Chen, dus zo kun je me ook noemen, het is immers iets gemakkelijker. Ik ben een 4e jaars Bachelorsstudent aan het Conservatorium Maastricht als Klassiek Pianist. Badminton is mijn grootste hobby naast piano spelen. Ik hou ervan om in een grote groep te zijn, omdat ik met allemaal verschillende mensen praten leuk vind. Kom bij ons als bliksemsnelle sport je wel iets lijkt!

Michiel Petit, Secretaris

Hoi, ik ben Michiel, M.S.B.C. HEEP’s secretaris voor dit jaar! Ik ben 24 jaar oud en ik ben nu bezig met mijn tweede jaar ICT bij Hogeschool Zuyd.

Ik ben maar anderhalf jaar bezig met het spelen van badminton, maar ik zie duidelijk een verbetering ten opzichte van eerst! Naast badminton interesseert de wereld van luchtvaart mij enorm en aspireer ik ook om in dat veld te gaan werken na mijn studie afgemaakt te hebben. Badminton is een erg goede manier om even alles eruit te gooien en plezier te hebben, net als bij de activiteiten die worden georganiseerd door onze Accie. Dusver heb ik enorm genoten van dit bestuursjaar, en vol verwachting klopt mijn hart om mee te maken wat er komen gaat!

Lara Vreeswijk, Penningmeester

Hi! Mijn naam is Lara en ik ben de nieuwe penningmeester van HEEP. Ik ben 20 jaar oud en ben dit jaar begonnen met mijn master in neuropsychologie.

Voordat ik naar Maastricht ben gekomen heb ik al velen jaren badminton gespeeld. Maar waar ik het meeste van houd als het gaat om HEEP is dat iedereen die geïnteresseerd is in badminton welkom is. Ongeacht je niveau. Voor de afgelopen drie jaar ben ik lid geweest van HEEP, en vind het mooi om te zien hoe de vereniging gegroeid is naar iets wat je echt een grote groep vrienden kan noemen. Ik kijk er naar uit om de nieuwe leden te ontmoeten en om er dit jaar het absolute beste van te maken. Ik hoop je snel te zien op het badmintonveld en onze leuke activiteiten!

Kevin Heugen, Hoofd Accie

Ik ben Kevin Heugen, een premaster student in European Studies on Society Sciences and Technology.

Voordat ik naar UM kwam heb ik een hbo-bachelor gedaan in Software engineering. Recent ben ik begonnen met het beoefenen van badminton. Ondanks dat ik nog veel te leren heb, ervaar ik veel plezier tijdens het spelen. Mijn doel als activiteitenmeester is om activiteiten te organiseren, ook in deze onzekere tijden. It zal uitdagend zijn, maar we gaan ons best doen om er het beste van te maken.

Martin Bresson, Hoofd PR

Mijn naam is Martin Bresson en ik ben het hoofd PR bij MSBC HEEP. Ik ben 21 jaar oud en zit nu in mijn vierde jaar aan University College Maastricht.

In mijn middelbareschooltijd heb ik twee jaar badminton gespeeld. Ik ben lid geworden van HEEP om mijn prestaties te verbeteren, nieuwe mensen te ontmoeten met wie ik mijn liefde voor de sport kan delen en, natuurlijk, om een biertje te drinken met de aardige en relaxte HEEP leden. Als hoofd Public Relations zal ik mijn best doen om een aangename sfeer te creëren voor sportbeoefening en -activiteiten. Bovendien zal ik proberen de HEEP-gemeenschap levend te houden met regelmatige en toegankelijke informatie over de duur van activiteiten, trainingen en extra evenementen, terwijl ik de banden van HEEP met de vele andere sportverenigingen van de Universiteit Maastricht onderhoud en versterkt.