Bestuur

Het 29e bestuur der M.S.B.C. HEEP:

Zhengqiu Chen, Voorzitter

Ik ben Zhengqiu Chen, voorzitter van M.S.B.C. HEEP 2019-2020. Mensen noemen me Chen, dus zo kun je me ook noemen, het is immers iets gemakkelijker. Ik ben een 4e jaars Bachelorsstudent aan het Conservatorium Maastricht als Klassiek Pianist. Badminton is mijn grootste hobby naast piano spelen. Ik hou ervan om in een grote groep te zijn, omdat ik met allemaal verschillende mensen praten leuk vind. Kom bij ons als bliksemsnelle sport je wel iets lijkt!

20191117_153629
20191117_153516

Michiel Petit, Secretaris

Hoi, ik ben Michiel, M.S.B.C. HEEP’s secretaris voor dit jaar! Ik ben 23 jaar oud en ik ben nu bezig met mijn tweede jaar ICT bij Hogeschool Zuyd. Ik ben maar anderhalf jaar bezig met het spelen van badminton, maar ik zie duidelijk een verbetering ten opzichte van eerst! Naast badminton interesseert de wereld van luchtvaart mij enorm en aspireer ik ook om in dat veld te gaan werken na mijn studie afgemaakt te hebben. Badminton is een erg goede manier om even alles er uit te gooien en plezier te hebben, net als bij de activiteiten die worden georganiseerd door onze Accie. Dusver heb ik enorm genoten van dit bestuursjaar, en vol verwachting klopt mijn hart om mee te maken wat er komen gaat!

Clara Reibe, Penningmeester

Mijn naam is Clara Reibe en ik ben de nieuwe penningmeester van M.S.B.C. HEEP dit jaar! Ik ben 19 jaar oud en ik ben nu bezig met mijn tweede jaar van Economics and Business Economics.
Ik ben begonnen met badminton spelen in het eerste jaar van mijn studie, en ondanks ik geen professionele speler ben geniet ik er erg veel van! Ik hoop dat we nog veel meer plezier zullen hebben dit jaar en ik zie er naar uit om mijn badmintonvaardigheden te verbeteren!

20191117_153429
20191117_153135

Henri Beekmann, Hoofd Accie

Ik ben Henri, een 23 jarige European Law student en Hoofd Accie van M.S.B.C. HEEP.
Ik ben begonnen met het spelen van badminton in mijn eerste jaar van mijn studie in Maastricht en ben direct verliefd geworden op de sport. Het daagt je reactievermogen, conditie en hand-oogcoördinatie uit, en daarbij is het een goede manier om even de universiteitsstress te vergeten.
Onze vereniging is een grote groep vrienden. Na de training ga ik vaak naar een dichtbijzijnd café en officiële activiteiten nemen elke maand plaats.
Deze keer als bestuurslid zie ik er naar uit om wederom een mooi jaar tegemoet te gaan met onze vereniging. Tot op het veld!

Toine Wehrens, Hoofd PR

Mijn naam is Toine Wehrens en ik ben Hoofd PR bij M.S.B.C. HEEP. Momenteel doe ik een pre-master programma voor European Studies on Society, Science and Technology, en voordien heb ik een bachelor in ICT gedaan, wat ook meteen de reden is dat Michiel en ik de ICT gasten zijn van HEEP. Ondanks ik niet heel goed ben in badminton, heb ik wel door dat ik steeds vooruitgang boek, wat het natuurlijk veel leuker maakt. Maar het leukste zijn nog de activiteiten en de wekelijkse borrel. Ik hoop nog vele leden te zien op het veld én bij onze evenementen.

20191117_153349